Follow
Top

Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent

Na een jaar afwezigheid kon één van de mooiste wielerevents van het jaar terug gewoon doorgaan, de Lotto Zesdaagse van Vlaanderen Gent. In spektakelwaarde had 166m lange piste na het jaartje afwezigheid niets moeten inboeten. In ambiance jammer genoeg wel, maar dat was volledig te wijten aan de corona maatregelen.

Voor mij was het de vierde keer dat ik mocht fotograferen in ’T Kuipke. Wat voor voor- en nadelen zorgt. Het voordeel is dat ik de piste in Gent echt wel begin te kennen en weet wat werkt en wat niet. Maar dit is tegelijk ook een nadeel, aangezien je dreigt in herhaling te vallen. Waardoor je jezelf constant moet heruit vinden en moet zoeken naar andere dingen. 

Mijn liefde voor het de Zesdaagse is weeral wat groter geworden. Hopelijk bij jou ook na het bekijken van de foto’s.

Mats

Fan van het wielrennen in het algemeen? Dan ben jij ook wel geïnteresseerd in deze artikelen. Zo breng jij de koers tot bij jouw thuis.

Bekijk ze hier onder! 

Post a Comment