Top

‘Rhino’ is HET fotoboek voor de echte wielerfan.

Met dit 200 pagina’s dikke wielerboek breng je de sfeer van het veldrijden naar je eigen woonkamer. Geniet van nooit eerder vertoonde fotoreportage’s die genomen zijn op plaatsen waar u als toeschouwer nooit kan komen.

 

Rhino, voor iedereen met een hechte band met het veldrijden.

PAGINA’S

200

LEVERTERMIJN

1-3 DAGEN

MATERIAAL

HARDCOVER

FORMAAT

297 x 297MM

ISBN

9789464078169

Review

 Wondermooi fotoboek dat je meeneemt achter de schermen van het veldrijden!

– Paul Herygers

Ik vind het boek eerst en vooral fantastisch om door te gaan,  bijzonder mooie foto’s. Zeer boeiend omdat het je mee neemt achter de schermen van het veldrijden. Persoonlijk vond ik het heel leuk om eens te zien hoe ze onze tubes daadwerkelijk maken.

– Toon Vandebosch

Ontzettend mooi boek met foto’s die een blik achter de schermen geeft bij verschillende onderwerpen in het veldrijden. Leuk om te lezen en een mooie eyecatcher op je salontafel!

– T. Anthonissen

Prachtige foto’s die duidelijk maken waar veldrijden en de cross echt voor staan! Moest je nog twijfelen… Zowel de grootte van het boek als het dikke papier laten zien dat je meer dan waarde voor je geld krijgt! Ben je fan van de cross? Niet twijfelen, gewoon bestellen!

– B. Kenis

Super mooi (en groot) fotoboek van 200 pagina’s, een échte must have voor elke veldrit fan. Eentje om niet in de kast, maar op de (salon-) tafel te leggen. Aanrader!!

– I. Floren

Een must-have voor fans van het veldrijden die onze geliefde sport eens van achter het gordijn willen beleven zonder hiervoor de zetel te moeten uitkomen! Slijk en emotie kwamen nog nooit door middel van zulke indrukwekkende beelden tot hun recht.

– M. Nicolaï

Prachtig boek! Elk hoofdstuk neemt je mee in een uniek crossverhaal via de indrukwekkende foto’s. Een aanrader voor alle veldrit-fans.

– E. Quirijnen

Een pareltje van een kijkboek. Een absolute aanrader voor elke crossliefhebber.

– L. Peeters

RHINO. EEN HECHTE BAND MET VELDRIJDEN.

Bieles, 29 januari 2017, klokslag 15u. Wout Van Aert verschijnt aan de start van het WK veldrijden met groene Michelin Mud-tubes die ploegleider Niels Albert vanonder het stof in zijn kelder had gehaald. Een opvallende keuze die niemand had zien aankomen. Maar het  bleek een gouden zet. Op het parcours in Luxemburg dat was uitgetekend op een oude steengroeve regende het lekke banden. Dankzij de groene tubes uit de kelder van Niels Albert ondervond Van Aert minder hinder van de verraderlijke ondergrond dan zijn concurrenten en kroonde hij zich voor de tweede keer op rij tot wereldkampioen veldrijden. Aartsrivaal Mathieu van der Poel reed die wedstrijd net zoals vele anderen op de traditionele, groffe tubes genaamd Rhino’s.

Rhino - Mats Palinckx

Dat een bandenkeuze kan beslissen over de wereldtitel heeft ons aan het denken gezet. Welke verhalen gaan er nog schuil àchter de cross? Wie of wat staat er achter de renners op het veld? Waar houdt een mecanicien zich mee bezig in de hectische materiaalpost tijdens de race? Hoe wordt de nieuwe tenue van de wereldkampioen gemaakt? Hoeveel kilometer heeft de supporter langs de kant afgelegd om zijn held te kunnen toeschreeuwen? Dit soort vragen houden ons bezig. En we gaan op zoek naar het antwoord. Met dit uniek fotoboek gunnen we jou een blik achter de schermen van het veldrijden. Van A tot Z. Van op het parcours tot in de garage. Voor iedereen die een hechte band heeft met het veldrijden.

Rhino.

Rhino - Mats Palinckx
Rhino - Mats Palinckx
Rhino - Mats Palinckx
Rhino - Mats Palinckx
Rhino - Mats Palinckx