Follow
Top

BK Veldrijden – Middelkerke

Een kampioenschap is altijd een aparte dag. Toen ik nog zelf bij de jeugd reed waren dat een van mijn minst favoriete dagen op de fiets. Altijd veel te veel stress en te nerveus. Blij dus dat ik nu aan de andere kant van de lens sta.

Toch werd het een trip down memory lane. Op deze militaire basis ging ik als miniem en aspirant 3 jaar op “stage” met het WAC Team. In de voormiddag was ik daardoor meer herinneringen aan het ophalen dan effectief met fotografie bezig te zijn.

Verder was het een prachtige omloop, vooral de strand passage was enorm mooi. Na de start begaf ik me altijd direct naar dit stukje op het parcours om er dan veel te lang te blijven. Zodat ik al lopend richting de aankomst zone moest.

Het werd een creatief dagje aan het strand, veel kijkplezier! 

Mats

Fan van het wielrennen in het algemeen? Dan ben jij ook wel geïnteresseerd in deze artikelen. Zo breng jij de koers tot bij jouw thuis.

Bekijk ze hier onder! 

Post a Comment