Follow
Top

X2O Badkamertrofee Herentals 2022

Herentals crosst of beter gezegd Hertals crosst. Het was weer een tijdje geleden dat ik nog eens een cyclocross fotografeerde, dit door verschillende factoren. De vorige crossen die ik deed waren allemaal met publiek, dit was door de coronamaatregelen voor mij weer de eerste zonder publiek.

Dit was zoals altijd weer even aanpassen. De rare sfeer valt je natuurlijk direct op, maar tijdens de crossen zelf mis ik vooral de fans omdat ik ze vaak als diepte gebruik in mijn foto’s. Nu moet je opzoek naar andere zaken om in de voorgrond of achtergrond te plaatsen en dat maakt het voor mij persoonlijk wel een pak moeilijker. 

Om dit te counteren had ik voor de eerste keer mijn monopod eens mee naar de cross gebracht. Om zo toch nog eens een ander perspectief te krijgen. Je kan er leuke overzichtshots mee krijgen, maar het gaat vooral helemaal tot zijn recht komen met fans langs de kant. 

Hopelijk genieten jullie weer van mijn foto’s! Laat onderaan zeker weten wat jullie er van vinden.  

Mats

Fan van het wielrennen in het algemeen? Dan ben jij ook wel geïnteresseerd in deze artikelen. Zo breng jij de koers tot bij jouw thuis.

Bekijk ze hier onder! 

Post a Comment